top of page

Drie hondvriendelijke vakantiehuisjes met een omheinde tuin in België en Nederland

Wil jij er graag ook eens van tussenuit? Maar laat je niet graag je lieftallige viervoeter achter? Ontdek deze drie huisjes waar je jouw hond mee naartoe kan nemen in Nederland en België.

 

1

Het Harten Huisje in Saint-Hubert (12 personen)

Volledige tuinomheining van weidedraad van min. 1,10m hoog


Dit prachtige vakantiehuis, gelegen in Saint-Hubert, brengt jou ongetwijfeld tot rust. Naast de mooie wandelingen in deze bosrijke omgeving, kan je ook genieten van de buitenjacuzzi en de infraroodcabine.

Niet alleen jouw viervoeter zal naar hartenlust kunnen ravotten op dit grote domein, ook de kids kunnen zich hier uitleven. Er werd een speeldorp (klimtoren, glijbaan, schommels, loopbrug en nestschommel) geïnstalleerd om de kleinsten urenlang speelplezier te garanderen. De tuin is volledig omheind met een minimale hoogte van 1m10 weidedraad. De draad is tot op de grond zodat ook de kleine hondjes veilig in de tuin kunnen ravotten.


De eigenaars hechten veel belang aan hygiëne dus zorg ervoor dat jouw hond niet in de zetel of het bed springt. In dit huis zijn er maximum 2 honden toegelaten, als je er meer wilt meenemen bespreek je dit best even met de eigenaren.


Wil je meer weten over dit pareltje? Bekijk dit hondvriendelijk vakantiehuisje in Saint-Hubert.

 

2

Het Groene Huisje in Dirkshorn ( 6 personen)

Volledige tuinomheining met metalen hekwerk van 1,80m hoog


Dit mooie en gezellige vakantiehuisje ligt in het rustige Dikshorn in Nederland. Op 10 minuten bereik je het strand van Nederland. Geniet samen met je viervoeter van een lange strandwandeling en warm daarna stevig op in de heerlijke sauna van het huisje.


Even geen zin in een wandeling aan zee? Geen probleem! Plezier beleef je evengoed samen in de volledige omheinde tuin van het huisje. De omheining bestaat uit een metalen hekwerk van 1,80m hoog. Het huisje is gelegen op een vakantiepark dus kan je hond vanuit de tuin mogelijks wandelaars zien passeren.


Tip: Laat aan deze eigenaar best weten dat jouw hond ook meekomt. Boek een weekendje weg met jouw hond bij dit vakantiehuisje.

 

3

Het Park Huisje in Molenschot ( 4 personen)

Volledige tuinomheining met schapenhekken van 1m hoog


Deze chalet is gelegen op een recreatiedomein waar je in alle rust kan genieten van het ruime vakantiehuisje en van de natuur.

De tuin is volledig omheind door schapenhekken van 1m hoog. Vanuit de tuin zie je mogelijks andere dieren en mensen. Handig om dit op voorhand te weten indien jouw hond daar gevoelig aan is.


Tijdens je verblijf kan je genieten van het privézwembad. Indien je dit wil gebruiken, bespreek je dit best op voorhand met de eigenaren.

Toch nog een beetje te koud om te zwemmen? Maak dan een mooie wandeling in de buurt, geniet van het open water bij de Galderse Meren of ga fietsen in de Doornse- of Chaamse bossen. Breng zeker ook eens een bezoekje aan het gezellige Breda of een maak een uitstapje naar het bourgondische België.


Ga op vakantie met je hond naar dit hondvriendelijke vakantiehuisje.


Alles ingeladen in de auto en ready to go? Vergeet zeker deze 6 hondenspulletjes niet wanneer je met de hond op vakantie gaat.

bottom of page