top of page

Een hondvriendelijk vakantiehuisje boeken? Drie huisjes waar je hond meer dan welkom is

Zin om in de vakanties er even tussen uit te gaan en neem je graag jouw hond(en) mee? Dan lees je best even verder: Ontdek drie leuke hondvriendelijke vakantiehuisjes bij jou in de buurt en beleef samen met je viervoeter een fantastische tijd.

 

1

Het Villa Huisje in Durbuy (8 personen)

Volledige tuinomheining met draadpanelen van 1,80m hoog


Onder het motto: "Mag het eens een beetje meer zijn" stel ik jullie graag deze pracht van een vakantievilla voor! Dit pareltje is gelegen in Durbuy en biedt luxe voor zowel het baasje als de hond(en).


Vanuit de jacuzzi en het verwarmde zwembad heb je een prachtig en uniek uitzicht over de heuvels en bossen van de Ardennen. Naast het zwembad is er een zonneterras met ligstoelen om uit te rusten na een heerlijke sauna sessie!


Maak verschillende boswandelingen die vertrekken vanuit de villa, ga paardrijden, golfen of geniet van het samenzijn in de mooie tuin. Deze is 2000m² groot en volledig omheind met draadpanelen van 1,80m hoog.


Niet alleen zullen je batterijen na dit bezoekje opgeladen zijn, maar ook je elektrische wagen. Dit vakantiehuisje voorziet namelijk ook een laadstation voor jouw auto.


Twee honden zijn welkom, meerdere op aanvraag


Meer weten over dit hondvriendelijke pareltje. Klik dan hier.


 

2

Het Hoeve Huisje in Houffalize (9 personen)

Volledig tuinomheining uit houten paaltjes van 1,20m hoog


Op zoek naar een super gezellige vakantiewoning? Dan is "Het Hoeve Huisje" zeker iets voor jou! Dit pareltje is gelegen in Houffalize, naast een groot veengebied.


De alleenstaande woning heeft 8000m² tuin waarvan 2500m² privétuin volledig afgesloten is voor de viervoeters. De omheining is tussen de 1,20m en 1,40m hoog en bestaat uit houten paaltjes. Er is geen limiet op het aantal toegestane honden, zolang zij maar goed opgevoed zijn.


Je kan ongetwijfeld je lichaam en geest ontspannen in de jacuzzi, verwarmd binnenzwembad of in de sauna. Of ben je toch eerder een sportieveling? Maak dan zeker een wandeling door het prachtig stukje natuur of geniet tijdens de koude wintermaanden met vrienden en familie rond het kampvuur. Na amper 5 minuten sta je aan de skipiste van Baraque de Fraiture en na 10 minuten bereik je La Roche.


Huur dit pittoreske vakantiehuisje met jouw hond.

 

3

Het Vogel Huisje in de Veluwe (4 personen)

Volledige tuinomheining met draad en houten schutting van 1,20m hoog


Dit "Vogel Huisje" heeft zijn naam niet gestolen. Door de prachtige ligging van dit huisje voelt het alsof je midden in de natuur verblijft. Hier wordt je wakker door het heerlijk gefluit van de vogels.


Het huisje ligt in een kleinschalig park in de Veluwe dat bestaat uit 21 chalets. De tuin is volledig omheind met draad en houten schutting van minstens 1,20m hoog en is ook geschikt voor kleinere honden. Aangezien de tuin grenst aan een bos, is het mogelijk wild te spotten zoals everzwijnen, dassen en reetjes. Er is vlakbij ook een losloopbos. Ideaal om de hond vrij rond te laten rennen.


Er zijn in dit vakantiehuisje twee welopgevoede honden welkom.


Wil jij ook de vogeltjes horen fluiten? Bekijk dit hondvriendelijke vakantiehuisje hier.


Nog niet het geschikte hondvriendelijke vakantiehuisje gevonden? Neem dan eens een kijkje op vijf vakantiehuisjes met een omheinde tuin in de Ardennen. Je vindt er ongetwijfeld het ideale vakantiehuisje waar je met de hond naartoe kan.

bottom of page