top of page

Met de hond op vakantie in deze drie hondvriendelijke vakantiehuisjes

Maak jij ook al vakantieplannen voor het komende jaar? Neem je allerliefste viervoeter dan zeker mee, want in deze drie vakantiehuisjes zijn honden van harte welkom!

 

1

Het Retriever Huisje in Achterhoek, Nederland

(4 personen)

Volledige tuinomheining van 1m hoge draadpanelen


In Achterhoek, dichtbij de grens met Duitsland, staat dit leuke vakantiehuisje. 's Morgens word je wakker met vogeltjes en eekhoorntjes in de tuin. Ongetwijfeld een perfecte start van de dag!


Zin in een wandeling? Steek dan de straat over en ontdek aan de overkant een bos waarin je prachtige wandelingen kan maken. Heb je niet veel zin om de benen te strekken? Geniet dan met z'n allen in de volledig omheinde tuin. De omheining is vanaf de grond 1m hoog en bestaat uit draadpanelen. Er worden maximum 3 honden toegelaten, maar in overleg met de eigenaren zijn meerdere honden ook welkom.


Naast “Het Retriever Huisje” ligt een tweede vakantiehuisje van dezelfde eigenaren. Wil je graag op vakantie met familie en vrienden? Huur dan zeker het tweede huisje erbij!

Tip: Van 1 oktober tot 30 april mogen honden vrij loslopen op het recreatiegebied Hilgelo. Naast de boswandelingen maak je best ook eens een uitstapje naar het sfeervolle centrum met z'n gezellige terrasjes. Plezier verzekerd!

Wil je meer weten? Bekijk dit hondvriendelijk vakantiehuisje in Achterhoek, Nederland.

 

2

Het Water Huisje in Graide, Bièvre, België (8 personen)

Volledige tuinomheining met 1,20m hoog schapenhekken


Kom tot rust, leef je uit en beleef onvergetelijke momenten in de nabije bossen en rivieren. Deze prachtige chalet in Bièvre heeft een eigen stromend beekje in zijn volledig afgesloten tuin.


De tuinomheining is 1,20m hoog en bestaat uit schapenhekken. De omheining komt tot op de grond, behalve het poortje vooraan heeft onderaan een opening van 10cm. Er kunnen andere mensen of dieren zichtbaar zijn vanuit de tuin. Hou hiermee dus rekening indien jouw hond hier niet zo goed op reageert.


Dit huisje is absoluut een topper. Kom genieten met je gezin, familie of vrienden en je ervaart een onvergetelijke vakantie!


Twee honden zijn welkom!


Boek een weekendje weg met jouw hond bij dit vakantiehuisje.

 

3

Het Herten Huisje in Gedinnne, België (6 personen)

Volledige tuinomheining met gaasdraad van 1,80m hoog


Zin om er even tussenuit te gaan? Wie van stilte en privacy houdt is hier ongetwijfeld aan het juiste adres!


Dit vakantiehuisje is gelegen in Louette-Saint-Denis, een deelgemeente van Gedinne. Vroeger was deze blokhut een vervallen boerderij die de eigenaren opknapten tot een gezellige en knusse vakantiewoning. Je voelt je bij aankomst meteen midden in de natuur door de edel- en damherten op het nabijgelegen grasland!


Laat je hond met een gerust hart ravotten op het grote terrein van 14000m² want de tuin en het omliggende bos zijn volledig omheind met gaasdraad van 1.80m hoog. De herten zijn vanuit de tuin niet zichtbaar.


Ga wandelen, kanovaren of fietsen in de buurt. Ontspan nadien in de heerlijke hottub van dit huisje of ga gezellig samen zitten rond het kampvuur. Een mooi verblijf verzekerd!

Meerdere honden zijn welkom in overleg.


Ga op vakantie met je hond naar dit hondvriendelijke vakantiehuisje met omheinde tuin.Plan je liever een vakantie in Frankrijk? Bekijk dan zeker onze blog "Met de hond naar Frankrijk in deze drie hondvriendelijke vakantiehuisjes"

bottom of page