top of page

Neem je hond mee naar deze drie leuke vakantiehuisjes met een omheinde tuin in België

Op zoek naar een leuk vakantiehuisje waar je allerliefste viervoeter mee naartoe kan? Dan ontdek je hier drie leuke hondvriendelijke vakantiehuisjes in België waar je hond meer dan welkom is.

 

1

Het Bloemen Huisje in Dilsen-Stokkem (8 personen)

Volledige tuinomheining van schapenhekken van 1,80m hoog


Dit pittoreske vakantiehuisje is gelegen in het prachtige Stokkem, aan de fietsdijk langs de Maas.


De tuin is volledig omheind met schapenhekken en meet vanaf de grond 1,80m. In deze tuin kan je jouw grote of kleine viervoeter naar hartelust vrij laten rondlopen. Let wel op dat je wandelaars kan spotten vanuit de tuin, want het huisje ligt in de achtertuin van de toeristische trekpleister.


Op wandelafstand vind je een bakker, een Spar winkeltje, een frituur en verschillende terrasjes. Je kan lekker gaan eten in de buurt, een vespa huren of gaan shoppen in Maasmechelen. Waar wacht je nog op?!


Meer weten over dit pareltje? Bekijk dit hondvriendelijk vakantiehuisje in Dilsen-Stokkem.


 

2

Het Sunset Huisje in La Roche-en-Ardenne

( 8 personen)

Volledige tuinomheining met draadpanelen van 1,40m hoog


Zoek de rust op in deze vrijstaande vakantiewoning voor 8 personen. Het huisje ligt vlakbij La Roche-en-Ardenne en is ingericht met alle luxe en comfort. Iedere slaapkamer heeft zijn eigen badkamer en je kan in de winter genieten in de buitenjacuzzi. Of ga je in de zomer? Dan zie je een prachtige zonsondergang op het terras.


Je voelt je bij aankomst ongetwijfeld midden in de natuur. "Het Sunset Huisje" ligt namelijk in een bosrijke omgeving en is zeer geliefd bij wandelaars. Vanuit de tuin spot je in de verte hierdoor soms wandelaars of zie je in de zomer soms koeien grazen in de grote weides rondom het huisje.


De tuin heeft een omheining van minimum 1m40 hoog en is geschikt voor zowel kleine als grote honden. De omheining bestaat uit draadpanelen met een houten poort. Aan de binnen of buitenzijde is er ook begroeiing, meestal een haag.

Er zijn 2 honden welkom.


Huur dit vakantiehuisje met jouw hond.

 

3

Het Ardennen Huisje in Durbuy ( 4 personen)

Volledige tuinomheining met houten schutting tussen 1m20 en 2m10 hoog


Van een imposante, oude boerenhoeve uit 1866 werd een gedeelte omgetoverd in drie sfeervolle moderne gîtes. Eén daarvan is dit "Ardennenhuisje".


De privétuin is volledig omheind met een houten schuttting. De hoogte van de omheining varieert tussen 1,20m en 2m10.

Honden (en zélfs katten) zijn gratis welkom, zowel klein als groot. Het aantal is in overleg met de verhuurders te bespreken.


Een leuke troef bevindt zich achter de tuinen: een gezamenlijk speeltuintje met glijbaan, schommel en een trampoline, als ook een zwemvijver voor honden op een omheind veld (Chihuahua-proof).


Bekijk hier dit hondvriendelijke vakantiehuisje.


Krijg je er geen genoeg van? Ontdek nog meer hondvriendelijke vakantiehuisjes op Een hondvriendelijk vakantiehuisje boeken? Drie huisjes waar je hond meer dan welkom is Je vindt er ongetwijfeld het ideale vakantiehuisje waar je met de hond naartoe kan.

bottom of page