top of page

Weekendje weg met hond? Vijf huisjes in de Ardennen

Iedereen gaat graag op vakantie maar als goede hondeneigenaar laat je je lieftallige viervoeter niet graag achter. Je neemt die het liefste mee naar een vakantiehuisje in een mooie omgeving, een veilige omheinde tuin en met een vlotte bereikbaarheid. Hieronder vind je vijf top hondvriendelijke vakantiehuisjes in de Ardennen.

 

1


Het Wellness Huisje in de Ardennen (8 personen)

Volledige tuinomheining 1,4m hoog


Wow! Wat een topper is dit! De naam verklapt het al een beetje natuurlijk maar in het Wellness Huisje kan je heerlijk ontspannen. Het huisje biedt jou een buitenzwembad (verwarmd in mei-september) en een buitensauna. Je vind er zelfs een overdekte jacuzzi, zodat je zowel bij regen als zonneschijn heerlijk kan genieten en relaxen.

De tuin is 2000m² groot en volledig omheind met draad van 1,4m hoog. Terwijl jij geniet van de wellness of gewoon lekker aan het zonnebaden bent in de tuin, loopt jouw viervoeter veilig rond bij jou in de buurt. Het huisje aanvaardt standaard twee honden. Meerdere honden zijn mogelijk na overleg met de eigenaars.


Krijg je niet genoeg van de rust? Dan zal je versteld staan van het prachtige uitzicht op één van de overdekte terrassen. Ga je toch liever op activiteit buiten het vakantiehuisje? Dat kan ook! In de buurt kan je gaan golfen en paardrijden. Of waag je je liever aan een plonsje? Enkele kilometers verderop ligt namelijk de Ourthe. Ideaal om af te koelen tijdens de warme zomermaanden.


Ontdek dit hondvriendelijk vakantiehuisje.

 

2

Het Panorama Huisje in de Ardennen (6 personen)

Volledige tuinomheining van 1,25m hoog


Je valt ongetwijfeld voor de charme van dit hondvriendelijke vakantiehuisje. Het huisje is écht van alles voorzien. In de privétuin geniet je van de groene omgeving. Het biedt jou zelfs ook rechtstreekse toegang tot het achterliggende bos.


De tuin is volledig omheind met kippengaas van 1,25m. Vanop het omheinde terras heb je ook een prachtig panoramisch verzicht op de Semois! De eigenaren laten één hond toe, maar als je meerdere honden hebt kan je dit gerust overleggen met hen.


Voor avontuurlijke activiteiten ben je hier ook op het juiste adres. Vaar de Semois af met de kajak, ga wandelen met de hond in de mooie natuur of bezoek eens een abdij en geniet van bekende trappistenbieren. Plezier verzekerd!


Ook op vakantie met de hond in dit vakantiehuisje?

 

3

De Chalet

De Chalet in de Ardennen (8 personen)

Volledige tuinomheining van 1,5m hoog


Een zeer charmant vakantiehuisje waar je helemaal tot rust komt. Het huisje heeft een mooie, grote en beboste tuin die helemaal is afgespannen met tuindraad van zo'n 1,5m hoog. De kids en honden kunnen dus op een veilige manier spelen.


De lichtrijke veranda maakt het huisje helemaal top. Hier kan je op je gemak een boekje lezen of genieten van het uitzicht op meerdere bossen. Wie weet spot je hier en daar wel een hert of ree?


Ontdek hier meer van het vakantiehuis met omheinde tuin

 

4

Het Scandinavisch Huisje in de Ardennen (6 personen)

Volledige tuinomheining 1,75m hoog


Tussen het vele groen en de dorpjes van de Belgische Ardennen vind je dit gezellig, hondvriendelijk vakantiehuisje. De tuin is maar liefst 23 are groot en is volledig omheind met draadpanelen die 1,75m hoog zijn. Ook de toegangspoort van de tuin is even hoog.


Belangrijk om weten is dat de tuin afloopt, waardoor de omheining niet overal met de grond aansluit. Het is daarom voldoende veilig voor grote en kleine honden maar niet voor de allerkleinsten (bv. een Chihuahua). In dit huisje zijn vier honden toegestaan maar meerdere zijn zeker ook welkom na overleg.


Om jouw viervoeter helemaal te laten thuisvoelen, beschikt dit huisje ook over hondenkussens, hondenspeelgoed en een bench. Er is bij aankomst in dit huisje zelfs een kleine attentie voor de hond!


Wat houdt er jou nog tegen? Beleef een leuke tijd met het ganse gezin en kom genieten van de mooie natuur, maak prachtige wandelingen, ga fietsen of bezoek eens De Grotten van Han!


Bekijk dit hondvriendelijke vakantiehuisje

 

5Het Reeënhuisje in de Belgische Eifel (4 -14 personen)

Volledige tuinomheining min. 1,20m hoog


In dit huisje verbleef ik al eens met familie en mijn hond. Het is een echte aanrader! Het is een voormalige boerderij dat is ingedeeld in twee woonlagen, zodat zowel grote als kleine groepen het huis kunnen huren. In het kleinste woongedeelte heb je toestemming van de eigenaars om één klein hondje mee te nemen.


Volledige privacy gegarandeerd in dit huisje met mooie, grote en afgesloten tuin. De omheining heeft een minimale hoogte van 1,20m en bestaat uit de materialen hout en draad (die opnieuw beplant zijn).


Nood aan rust en zin in mooie wandelingen met het gezin en je kleine viervoeter? Dan ben je hier zeker aan het juiste adres!


Ga op vakantie met je hond in dit huisje.


Wil je nog meer inspiratie opdoen? Hier vind je alle hondvriendelijke vakantiehuisjes op onze website. Of ben jij de eigenaar van een vakantiehuisje? Dan kan je duizenden hondenbaasjes, die actief op zoek zijn naar hondvriendelijke vakantiehuisjes, bereiken via onze website door hier te adverteren.

bottom of page