top of page

Met je hond op vakantie? Vijf diervriendelijke huisjes in België en Nederland

Ben jij het soms ook wel beu om te zoeken naar hét geschikte vakantiehuisje waar jouw hond welkom is? Dan is dit artikel voor jou! Hier vind je vijf vakantiehuisjes met een veilige omheinde tuin voor jouw viervoeter!


België

 

1

Het Ardeens huisje


Het Ardeense huisje (8 personen)

Dit knusse vakantiehuis ligt op wandelafstand van de Semois. Vanop het zonnige terras kan je uitkijken op de Semois vallei. Terwijl jij van het mooie uitzicht en de zon geniet, kan je jouw hond steeds veilig in de volledig omheinde tuin laten rondlopen .


Tijdens de koude wintermaanden kan je je altijd even lekker opwarmen in de infraroodcabine van het huisje. Hou je niet erg van de warmte maar wel van spelletjes? Dan biedt dit huisje jou ook de mogelijkheid tot biljarten en tafelvoetballen (ook leuk voor de kids!)

Of mag het voor jou wat avontuurlijker zijn? Geen probleem! Je hebt tal van sportmogelijkheden in de buurt van dit huisje zoals kajakken, mountainbiken, kanovaren, klimmen,.... Kortom, wanneer je dit huisje boekt, heb je ongetwijfeld een onvergetelijk verblijf!


Hier kan je op vakantie gaan in het hondvriendelijk vakantiehuisje.

 

2


Het rustieke huisje

Het Rustieke huisje in de Ardennen (6 personen)


Ontsnap aan de sleur en keer 120 jaar terug in de tijd maar geniet tegelijkertijd van de luxe dat dit vakantiehuisje te bieden heeft. Dit huisje is volledig door de eigenaar zelf gerenoveerd met behoud van zijn charme. In het Rustieke Huisje is niet alleen het gezin maar ook de hondjes van harte welkom! Het biedt dan ook een mooie afgesloten tuin waar je de hond zorgeloos kan laten rennen.


Ontdek hier meer over dit hondvriendelijke vakantiehuisje.


Nederland

 

3

De Lodge

De Lodge in Noord-Brabant (6 personen)


Dit zeer mooie hondvriendelijke vakantiehuisje vind je terug in de driehoek Nijmegen-Eindhoven-Den Bosch. De tuin biedt niet alleen een prachtig uitzicht met een optimale privacy maar is ook volledig omheind met een schutting van 1.80 m hoog. Het huisje ligt vlak naast een hondenspeelweide. Heel erg leuk voor de doggies!

Verder staat er bij de Lodge een heerlijke 8-persoons hottub! Zalig toch?!

Onbeperk honden welkom. Ga op vakantie met je hond in dit huisje.

 

4


Het Zeelandse huisje

Het Zeeuwse Huisje (6 personen)

Kom gezellig uitwaaien aan de Nederlandse kust! Dit huisje is gelegen in een rustig vakantiedomein. Het huisje is van alle comfort voorzien en heet ook naast de baasjes ook de hondjes van harte welkom. De tuin is omheind m.b.v hekwerk van 1.60m hoog. Ideaal voor honden die graag al eens "de pootjes" durven te nemen.

Het huisje heeft ook overal rolluiken zodat de warmte buiten blijft bij hoge temperaturen.


Goes, Zierikzee, Veere, Middelburg, alsook de Noordzee stranden zijn op 20 minuten autorijden. Heb jij ook al zin in een strandvakantie?


Ontdek meer van dit vakantiehuis met omheinde tuin

 

5

De Boerderij

De Boerderij in Noord-Brabant (6 personen)


Dit vakantiehuisje is een waar paradijs! Het huisje is volledig afgestemd op de noden van zowel het baasje als de hond. Achterin jouw omheinde tuin, ligt er een speelparadijs voor jouw viervoeter! Ooit al eens willen zwemmen met je hond? Dan is dit huisje zeker iets voor jou en je lieftallige viervoeter! Dit huisje biedt een omheind wandelpad (1.50m 1.80m hoog) met zwemvijver! Hoe zalig is dat?! Heerlijk samen afkoelen tijdens de warme zomerdagen en dit helemaal privaat!


Verder heeft deze boerderij een heel mooi uitzicht op de weilanden, een hottub achterin de tuin en de mogelijkheid om met het voltallige gezin heerlijke wandelingen te maken in de naburige natuurgebieden en bossen. Een echte aanrader! Dus boeken maar!

Ontdek meer van dit hondvriendelijke vakantiehuisje.


Wil je nog meer inspiratie opdoen? We ontdekten ook nog drie vakantiehuisjes in België waar ook je hond meer dan welkom is. Of ga je ook wel eens graag met je hond op vakantie in een hotel of camping? Lees dan zeker ook dit artikel van Zoover: hondvriendelijke vakantie

bottom of page