top of page

De Gîte

Auvergne, Frankrijk

2 personen

Prijs vanaf

€60

Beschrijving

Trek je er graag eens met z'n tweetjes van tussenuit? Altijd al eens een actieve vakantie met jouw hond willen ervaren? Dan is dit plekje misschien wel iets voor jou!

Op 2,5 hectare grond staat deze gîte. Naast vier andere gîtes biedt dit domein een arsenaal aan activiteiten die je samen met je hond(en) kan ervaren. Laat je hond ravotten in het omheinde speelveld (hoogte 1,25m) of laat hem naar hartelust snuffelen en putjes delven in het omheinde snuffelveld (hoogte 1,40m). Toch liever zwemmen? Dan heb ik goed nieuws! Want ook dat is mogelijk in de nabijgelegen zwemmeren.

In de buurt zijn er ook rivieren die heerlijk zijn om langs de kant te vertoeven. Let wel op voor jezelf en je hond(en)! Deze rivieren hebben namelijk een behoorlijke stroming!

De Gîte vind je midden in de natuur van de Combrailles en heeft één met schapengaas omheinde terrastuin van 1,25m hoog. Via een poortje heb je rechtstreekse toegang tot diverse wandelpaden. Op nog geen 100m vind je bijvoorbeeld een recreatiemeer en een bos! Hoe leuk is dat!

Zit jij of iemand met wie je graag op vakantie gaat in een rolstoel? Bekijk dan zeker ook eens de aangepaste gîtes op dit domein!


In dit vakantiehuisje zijn 5 honden welkom. Meerdere in overleg met de eigenaren.

Wees er als de eerste bij!

Bekijk gratis de prijzen en beschikbaarheden van dit huisje voordat iemand anders ze reserveert.

Details

people.png
bed.png

2 personen

1 tweepersoonsbed

/

5 honden

1,25m hoog (schapengaas)

Locatie

Auvergne, Frankrijk

bottom of page