top of page

Het Lavendel Huisje

Loubejac, Frankrijk

6 personen

Prijs vanaf

€115

Beschrijving

In dit prachtig vakantiehuis kom je volledig tot rust met het gezin en de doggies. Geniet tijdens de wintermaanden van de warme jacuzzi in de tuin of van de wekelijkse avondmarkt met lokale specialiteiten tijdens de zomermaanden. Plan een bezoekje in de wijngaarden van Cahors of ga naar de grote kastelen van Beynac, Biron en Bonaguil, evenals de rivieren Dordogne en Lot die vlakbij het huisje zijn.


De tuin is omheind met Bekaert-draad die vanaf de grond 1,10m hoog is (draad is niet in grond ingegraven). Tussen de tuin van het vakantiehuis en het huis van de eigenaren ligt een stuk weide waar mogelijks wel koeien zichtbaar zijn.Belangrijk om weten is dat de eigenaren tijdens jullie verblijf absoluut rekening houden met jullie privacy. Aan het vakantiehuis vind je nog een binnentuin die ook volledig omheind is met een muur en houten schutting van 2m hoog. Ideaal voor de acrobaten tussen de viervoeters! Standaard zijn twee honden toegelaten maar meerdere honden zijn ook welkom als je dit bespreekt met de eigenaren.


TIP: Geef bij het doorgeven van het aantal honden, zeker ook de rassen mee. De eigenaren leggen de geschikte kussens, eetbakken en speelgoed klaar zodat jouw hond zich bij aankomst volledig thuis voelt!

Wees er als de eerste bij!

Bekijk gratis de prijzen en beschikbaarheden van dit huisje voordat iemand anders ze reserveert.

Details

people.png
bed.png

6 personen

2 tweepersoonsbedden

2 éénpersoonsbedden

Meerdere in overleg

1,10m hoog (draad)

Locatie

Loubejac, Frankrijk

bottom of page