top of page

Het Schoolse Huisje

Balaguier-d'Olt, Frankrijk

2 personen

Prijs vanaf

€ 74

Beschrijving

Wil jij op reis gaan waar jouw hond zich in een paradijs waant? Ga dan zeker langs bij dit "Schoolse Huisje". Zoals de naam al doet vermoeden is dit landelijk gelegen vakantiehuisje ondergebracht in een oud klaslokaal. Ondanks dat de gîte naast het woonhuis van de eigenaren staat, heb je van hen en hun honden geen last! De gîte heeft een eigen ingang, privé tuin en een overdekt terras!


De tuin van de gîte is ca. 335 m² en volledig omheind met stevig gaas van minstens 1,65m hoog. De grond onder de omheining is verstevigd met cement zodat honden er zich niet onderdoor kunnen wurmen of zich eruit kunnen graven. De gaten van het gaas zijn klein genoeg, zodat ook kleine honden veilig in de tuin kunnen ravotten. De tuin grenst voor een groot deel aan een weiland. Wees gerust, er lopen geen dieren in zoals koeien of schapen. In de vroege ochtend kan je soms een ree of vos spotten.


Houdt jouw hond van zwemmen? Dan kan je via een poortje de weg oversteken naar een stromend beekje. Op 1 km wandelen ligt ook de rivier "de Lot", waar je samen met je viervoeter een frisse duik kan nemen tijdens de warme zomerdagen. Hoe leuk is dat?!In dit hondvriendelijke huisje zijn er meerdere honden welkom!

Wees er als de eerste bij!

Bekijk gratis de prijzen en beschikbaarheden van dit huisje voordat iemand anders ze reserveert.

Details

people.png
bed.png

2 personen

1 tweepersoonsbedden

/

Meerdere in overleg

1,65m hoog (stevig gaas)

Locatie

Balaguier-d'Olt, Frankrijk

bottom of page