top of page

Het Tijdloze Huisje

Dordogne, Frankrijk

4 personen

Prijs vanaf

€107

Beschrijving

Het Tijdloze Huisje is gelegen in een prachtige natuurpark in Dordogne. Dit pareltje staat op een terrein van meer dan 50 hectare! Op dit grote domein vind je ook het "Het Zwaluw Huisje". Beide vakantiehuisjes hebben hun oorsprong in 1194 en zijn beiden privé te huren.

De tuin van dit hondvriendelijk huisje is veilig ommuurd met een hoogte van 1,60m en heeft een eigen privé-ingang waardoor u niet in contact hoeft te komen met de honden van de eigenaren. Deze honden worden ook steeds apart gehouden en lopen niet zonder toezicht los op het domein. Dit vakantiehuisje heeft hele grote troeven. Op eigen terrein stroomt er niet alleen een riviertje die je met een kano kan afvaren maar je kan er ook zwemmen in je eigen zwemmeer!

Het domein biedt een groene oase waar je je kunt onderdompelen in natuur en cultuurhistorie. Meerdere honden zijn toegelaten.

Ps: Voor de echte stoere buitenmensen is het zelfs mogelijk om helemaal of grid te gaan (zonder voorzieningen en alles zelfverzorgend). Je tentje zet je dan ergens op het domein neer. Hoe cool is dat?!

Wees er als de eerste bij!

Bekijk gratis de prijzen en beschikbaarheden van dit huisje voordat iemand anders ze reserveert.

Details

people.png
bed.png

4 personen

1 tweepersoonsbed

2 éénpersoonsbedden

2 honden

1,60m hoog (muur)

Locatie

Dordogne, Frankrijk

bottom of page